11 des

Ja disponible el reportatge de TEBVist sobre la Síndrome X Fràgil

Autor: Comunicació Categories: General, Notícies, Videos
Ja disponible el reportatge de TEBVist sobre la Síndrome X Fràgil

Entre els mesos de maig i juliol del 2017, els amics de TEBVist ens va visitar per conèixer d’aprop la realitat de la Síndrome X Fràgil. El resultat: un fantàstic reportatge que ja es pot veure en línia de forma totalment gratuïta.

Els reporters i equip de TEB van visitar les instal·lacions de l’Associació en una trobada amb l’equip tècnic de l’ACSXF i una de les nostres famílies. La Meri i en Manolo, juntament amb els seus fills afectats per la Síndrome, varen explicar com és el seu dia a dia i el dels seus dos petits. 

D’altra banda, el reportatge també mostra la tasca de l’equip educatiu amb un dels membres del Programa d’Autodeterminació, el Jordi. Ell i la seva germana i cunyat, l’Eli i el Miguel Ángel, són un dels molts exemples de treball, esforç, constància, dedicació i bon cor que trobem dins l’ACSXF, i estem molt orgullosos de poder dir que són una petita gran part de nosaltres.

Podeu veure el vídeo a través del portal de la cooperativa TEB.

Des de l’Associació, tornem a transmetre la nostra tristor per la pèrdua de l’Eli, la fantàstica reportera que apareix en aquest reportatge i que ens va deixar sobtadament aquest estiu.

Respondre