03 feb

IV Dia Mundial de les Malalties Minoritàries

Autor: Admin2 Categories: Activitats altres entitats
IV Dia Mundial de les Malalties Minoritàries

FEDER Delegació de Catalunya, la Federacio Catalana de Malalties Poc Freqüents i la Fundació Robert organitzen el 27 de febrer un acte festiu de sensibilització, divulgació, i diversió.

Els actes tindran lloc al Pavelló Corner de Fira de Barcelona de les 10 a les 14 hores, i comptaran amb activitats per als més petits: conta contes de “La casita de Lucrecia”, demostracions d’Agility i llançaments de Fribee, Teràpies assistides amb animals de companyia per part del projcte Tan Amigos i CTAC, tallers alegres i divertits de Creu Roja Joventut, jocs de La Xarranca, i pintura facial.

Podeu consultar el cartell informatiu aquí.

Podeu consultar el video de la campanya aquí.

D’altra banda, FEDER vol esdevenir la veu de tantes persones que han patit un tracte injust o poc equitatiu fruit de les malalties minoritàries pròpies o dels seus familiars. És per això que amb FEDER us animem a fer-nos arribar els vostres testimonis -anònims- abans del dia 28, per tal de reivindicar la igualtat d’oportunitats i drets. Aquests testimonis constituiràn la base de la lluita de FEDER per a l’any 2011, entitat de la qual som membres. Podeu consultar el dossier dels testimonis que ja han arribat aquí, i podeu enviar-los on-line aquí.

Consulteu la declaració per la igualtat d’oportunitats aquí.

Respondre