24 jun

IV Congrés Internacional Síndrome X Fràgil

Autor: Admin2 Categories: General, Notícies, Videos
IV Congrés Internacional Síndrome X Fràgil

En commemoració del Dia Europeu de la Síndrome X Fràgil, els dies 10 i 11 d’octubre de 2015 se celebrará el IV Congrés Internacional Síndrome X Fràgil a l’auditori del Tecnocampus de Mataró. La síndrome del cromosoma X fràgil (SXF) és força desconeguda actualment, tot i que es considera la causa més freqüent de retard mental hereditari. A causa del desconeixement d’aquesta malaltia, hi ha molts pocs professionals del món educatiu que coneguin la síndrome i les seves característiques.

Aquesta jornada informativa pretén que els professionals i familiars tinguin els recursos suficients per saber com atendre les necessitats de les persones amb x fràgil.

Com a ponents internacionals confirmats, hi ha Randi Hagerman, pediatra del desenvolupament i la conducta i directora del M.I.N.D. Institute, Paul Hagerman, biòleg molecular, professor del departament de bioquímica i medicina molecular i investigador del M.I.N.D. Institute, Tracy M. Stackhouse, presidenta i cofundadora del Centre de Recursos de la SXF (FX Development) a Denver, Colorado, especialista en x fràgil i autisme i Sarah Scharfenaker (Mouse), vicepresidenta, directora financera i co-fundadora del centre FX del Desenvolupament.

També hi haurà taules rodones que comptaran amb la presència del psicòleg de l’Associació Catalana Síndrome X Fràgil Eduardo Brignani i altres ponències com la que ens parlarà del Projecte Escola. Dades de l’experiència realitzada des de ACSXF a càrrec de les neuropsicòlogues Eugènia Rigau i Katy García.

El preu serà de 35€ per persona i inclourà l’entrada al congrés, traducció simultània, dinar, cafè i servei d’acompanyament per als fills i filles afectats/des assistents.

En les properes setmanes confirmarem la resta de participants a les jornades.

Logotip 20 anys X Fràgil
 

10 Comentaris on “ IV Congrés Internacional Síndrome X Fràgil ”

 1. narcis %d %B 26UTC %Y a les %H:%M 12

  si, ja les podeu veure i descarregar a la web de l’Associació:
  https://www.xfragil.cat/congres/ponencies-congres/?lang=ca

 2. susanna esteba %d %B 20UTC %Y a les %H:%M 09

  BOn dia!
  Em podrieu dir si les diapos del congrés estan ja a l’abast?
  Potser no ho miro bé, però no les localitzo…
  motles gràcies!

 3. Arturo %d %B 08UTC %Y a les %H:%M 12

  Buenos días,
  Estamos ultimando los detalles del congreso y todo la información la pondremos a vuestra disposición en esta semana, así como la posibilidad de inscribiros para el congreso.
  En cuanto a participar de ponente, he de decir que el programa y las mesas están cerradas ya, con diferentes ponentes de todos los ámbitos. Esto no quiere decir que los asistentes no puedan participar, al contrario. El formato que se llevará a cabo en este congreso será muy dinámico y dará cabida a participación de ponentes y de oyentes.
  Nos vemos muy pronto.
  Saludos

 4. Isabel Abad %d %B 31UTC %Y a les %H:%M 09

  Saludos desde Madrid
  Me gustaría asistir a vuestro congreso de Octubre. Os pediría que me enviáseis la información al respecto.
  Gracias

 5. Projectes %d %B 15UTC %Y a les %H:%M 10

  ¡Hola Belén! Puedes apuntarte en nuestra newsletter en la home de nuestra página web: https://www.xfragil.cat/. ¡Muchas gracias!

 6. Projectes %d %B 15UTC %Y a les %H:%M 10

  ¡Buenos días! Podéis escribir a info@xfragil.cat y os resolverán la duda. ¡Muchas gracias!

 7. Projectes %d %B 15UTC %Y a les %H:%M 10

  ¡Hola Gloria! Puedes apuntarte en nuestra newsletter en la home de nuestra página web: https://www.xfragil.cat/. ¡Muchas gracias!

 8. Gloria %d %B 05UTC %Y a les %H:%M 11

  Estoy muy interesada en recibir información gracias

 9. Luz Maria Romero %d %B 01UTC %Y a les %H:%M 04

  Buenos días, nos gustaria saber si existe la posibilidad de participar como palestrante en alguna de las mesas de discusión. Trabajamos con familias X Frágil aquí en Brasil.
  Muchas gracias por su atención.

 10. Belen %d %B 30UTC %Y a les %H:%M 04

  estaria interesada en recibir información de las Jornadas!

  gracias

Respondre