Fest-te TEAMER

Volem que siguis el/la nostre TEAMER! 💚💚💚  No saps què és teaming?? T’ho expliquem!

Teaming és una iniciativa solidària que ens permet donar suport econòmic a l’Associació a través de les microdonacions de només 1€/mes que obtenim gràcies als nostres teamers.

Per fer-se teamer de la nostra causa, només cal accedir a la pàgina de teaming: www.teaming.net/associaciocatalanadelasindromexfragil i fer clic a “Únete a este grupo”. Cada mes faràs una aportació d’1 € (es pot escollir la forma de pagament, la qual és 100% segura), i rebràs informació d’on es destina el teu euro mensual i què aconseguim gràcies a tu i a tots els/les altres teamers.

Econòmicament és molt accessible, sabem que 1€ al mes suposa molt poc per a una persona, però si moltes persones posen el seu € mensual, a l’Associació li canvia la vida…

El nostre objectiu per a aquesta campanya de Teaming, és que el 100% dels diners que recaptem entre tots/es els teamers, els destinarem a donar suport a les famílies amb fills i filles amb Síndrome X Fràgil de l’Associació.

Et convidem a col·laborar amb aquesta microdonació i també a fer córrer la veu en el teu entorn. I no només tu et pots fer teamer!, l’empresa on treballes, també pot fer-se teamer.

¿Vols col·laborar amb el nostre Grup de Teaming? www.teaming.net/associaciocatalanadelasindromexfragil

Anima’t i ajuda’ns a fer créixer el grup! 😊🤞

Moltíssimes gràcies ❤️

caCatalan