17 mar

Campanya solidària #aXtodaslasX

Autor: Comunicació Categories: General
Campanya solidària #aXtodaslasX

Necessitem la vostra col·laboració en aquest repte divertit i solidari! 🙂

Hem iniciat la campanya solidària #aXtodaslasX, a favor de la Síndrome X Fràgil, que romandrà activa fins al 3 de desembre coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. L’objectiu de la campanya és, per una banda, donar a conèixer la Síndrome X Fràgil, que tot i ser la primera causa de discapacitat intel·lectual hereditària, és poc coneguda, i per una altra, el derecaptar fons per l’associació amb la finalitat d’invertir-los 100% en els programes que desenvolupem d’atenció a les persones amb la síndrome, d’acompanyament a familiars i professionals.

Us demanem la vostra participació en aquest bonic repte i que el compartiu amb els vostres familiars, amics, amigues, companys i companyes. Per cada fotografia que pugeu al vostre perfil d’Instagram fent la X i amb el hashtag #aXtodaslasX, l’empresa Eurest ens farà una donació d’1€per foto fins a un total de 2.500€, entre tots podem aconseguir el repte! 

A més comptem amb el suport i participació de reconeguts artistes nacionals que també s’han solidaritzat amb l’Associació per tal d’ajudar-nos a fer ressò.

Gràcies de tot cor per la vostra implicació!!! ❤ ❤ ❤

Respondre