L'Associació

En 1995, l’Associació neix per donar resposta a les necessitats de les famílies amb fills i filles amb la Síndrome X Fràgil.Saber més »

Famílies

Des de l’Associació, oferim diversos serveis per tal d’assessorar i acompanyar a les famílies amb fills i filles amb SXF.Saber més »

Programes

Disposem diferents programes amb els quals potenciem les funcions cognitives, la integració, l’autonomia i l’empoderament.Saber més »

Col·labora

Disposem de diverses formes de col·laborar amb l’Associació, descobreix quina és la teva! ❤️Saber més »

Notícies


EsdevenimentsVídeo “Famílies X Fràgil” X/X/XX

PUBLICACIONS FACEBOOK

Si encara no ho has fet, encarrega ja la rosa virtual solidària de l'ACSXF. Aquesta t'arribarà el 23 d'abril en un vídeo en què, a més d'agrair la teva col·laboració, algunes de les famílies en expliquen cosetes de l'X Fràgil. Te'l perdràs?

1. Fes un donatiu voluntari 💸per BIZUM (codi 01149) o al compte ES03 2100 0536 3402 0009 3436.
2. Escriu a 📧 info@xfragil.cat avisant que vols rebre la 🌹.

La Carol i l'Uri ho tenen clar: Amb tu, la X és menys fràgil!
...

View on Facebook

En aquesta VII Trobada virtual de nenes #ACSXF, dins el Programa de Socialització Inclusiva, hem treballat la creativitat i hem elaborat polseres i collarets.

Al mateix temps:

🎨 Hem potenciat les habilitats de cadascuna de les nenes i col·lectivament han trobat interessos que potser no havien explorat abans.

👧Hem reflexionat sobre les nostres capacitats i què ens poden aportar a nosaltres mateixes.
...

View on Facebook

Idilia se suma a les empreses solidàries que donen suport a l’Associació. Aquest gest solidari ha estat possible gràcies a un dels nostres socis, el Jose, empleat a Idilia.

GRÀCIES!!

Fes com el Jose i ajuda’ns a arribar a la teva empresa! Nosaltres t’acompanyarem en tot el procés. Si tens dubtes, contacta a 📧 info@xfragil.cat.

📷 A la imatge: Xavi Pons, CEO; Jordi Fayos, RRHH; Jose Serrano, empleat i soci de l'Associació; Lidia Mendez, presidenta de l'ACSXF; Jordi Salvador, tresorer de l'ACSXF; Anna Minguella, gerent de l'ACSXF.
...

View on Facebook

Tot i que no podràs venir a veure’ns a la parada per comprar-nos la rosa, aquest Sant Jordi no deixis de banda la teva solidaritat!

Compra la teva 🌹rosa virtual solidària. Com?

1. Fes un donatiu voluntari per BIZUM (codi 01149) o al compte ES03 2100 0536 3402 0009 3436.
2. Escriu un mail a info@xfragil.cat avisant que vols rebre teva rosa virtual.
3. El 23 d’abril rebràs un vídeo molt especial que hem realitzat amb molta il•lusió juntament amb algunes famílies de l’Associació per felicitar-te la Diada i difondre la Síndrome X Fràgil.

Ajuda’ns a difondre la campanya i que la nostra rosa arribi tothom.
#AmbtulaXésmenysfràgil
...

View on Facebook

El estudio sobre retraso diagnóstico ‘Determinantes Diagnóstico’ continúa y se ha iniciado la segunda fase del proyecto. Las personas que han participado en el primer cuestionario pueden ya trasladar su experiencia en esta última parte de la investigación que profundizará sobre su experiencia después de la obtención del diagnóstico.

Por otro lado, FEDER anima a las personas que aún no han participado a trasladar su experiencia. Solo así podremos indagar en las causas que producen las actuales demoras en los diagnósticos, qué diferencias territoriales existen y qué consecuencias tiene este retraso en la vida de los afectados y sus familias.

✍️ Inscripciones: registroraras.isciii.es/Comun/Inicio.aspx
...

View on Facebook
VOLS FORMAR PART

de la nostra família?

Pots fer-ho de diferents maneres. Fes clic i descobreix-les!

Col·laboradors

Col·laboradors

Fundació la Caixa
Feder
Ajuntament de Barcelona
Generalitat de Catalunya
Diputació de Barcelona
Fundación Inocente Inocente
Fundació Antoni Serra Santamans
Col·laboradors

Fundacions

Newsletter

Vull rebre el butlletí

Amb les últimes novetats i activitats de l’Associació

    caCatalan