Participem en el VI Congrés Educatiu sobre MM

Posted by: ACSXF Comments: 0

Hem tingut el plaer de participar en el VI Congrés Educatiu sobre Malalties Mioritàries, organitzat per la Federació Espanyola de Malalties Rares (FEDER).

En aquest espai per compartir coneixements i bones pràctiques, hem donat a conèixer el Programa d’Innovació Tecnològica Educativa que apliquem als nens i nenes de 6 a 12 anys del Programa d’Atenció a la Infància.

La nostra gerent Anna Minguella va tenir l’oportunitat d’explicar què és la Síndrome X Fràgil i el Programa d’Atenció a la Infància (PAI), coordinat per ella mateixa i executat per la psicòloga Belén Solano. Aquest treballa l’estimulació de les habilitats cognitives mitjançant l’aplicació NeuronUP.

Aquest programa ha tingut molt bons resultats en l’últim any: El 71,4% dels participants ha incrementat l’atenció selectiva i la velocitat de processament, determinant per a la capacitat de pensar.

 

.

caCatalan