馃摚 Ens unim a WAPSI! La plataforma de compres solid脿ries

Posted by: ACSXF Comments: 0

Avui us portem una bona not铆cia! Estem actius com a entitat a WAPSI!

Qu猫 茅s Wapsi?
Wapsi 茅s una plataforma de compres solid脿ries. El mecanisme 茅s molt senzill! Vosaltres compreu al preu de sempre a la botiga que vulgueu, i si est脿 adherida a Wapsi, un percentatge de la vostra compra anir脿 destinada a la nostra Associaci贸, per貌 atenci贸!, aquesta compra no tindr脿 cap cost extra per a vosaltres! 馃槷

I com 茅s aix貌??
Les botigues volen trobar compradors, promocionar els seus productes o donar-se a con猫ixer. Per aix貌 han arribat a un acord amb la plataforma de Wapsi. En aquest enlla莽 podeu veure totes les botigues que col路laboren en les compres solid脿ries que s贸n m茅s de 240, hi ha botigues tan conegudes com Decathlon, Just Eat, La Casa del Libro, Ebay, La Redoute, AliExpress,…

Com puc fer que les meves compres siguin solid脿ries des de ja!?
Ara que ve el Black Friday i l’猫poca de Nadal, 茅s un bon moment per activar-nos tots/es Wapsi i fer c贸rrer la veu entre familiars i amics i amigues. Instal路lar-ho nom茅s s贸n 2 minuts i ja ho tindreu actiu per sempre sense cap cost extra. En la seg眉ent gr脿fica us expliquem com fer-ho:

Us deixem enlla莽os directes de cada pas a continuaci贸:

REGISTRA’T: www.wapsi.org
INSTAL路LA FACILITADOR: www.wapsi.org/facilitador-de-aportaciones
BOTIGUES ADHERIDES: www.wapsi.org/tiendas

Si teniu cap pregunta al respecte, no dubteu en fer les vostres consultes aqu铆.

Nosaltres ja ho tenim actiu, totes les compres online que fem a partir d’ara, estarem donant un percentatge a l’Associaci贸! 馃槏

Gr脿cies pel vostre temps i la vostra col路laboraci贸!

caCatalan