fbpx
04 des

Primera sortida del curs 2018/19

Autor: Laura Ruiz Categories: General, Notícies
Primera sortida del curs 2018/19

El passat diumenge 2 de desembre vam fer la primera sortida del curs 2018/19 amb els nois i noies del Programa d’Autodeterminació, i va ser genial! Vam quedar a les 10 del matí a Plaça Catalunya, i el sol ja anunciava que tindríem un bon dia. Temperatura perfecta i moltes ganes de veure coses noves! Un cop ens vam trobar tots, vam anar cap al Museu de Cera, Rambla avall plena de gent i de turistes. Érem molts, 20 persones, i tots ens vigilàvem els uns als altres perquè no es perdés ningú!

Un cop vam ser a l’entrada del Museu, vam poder veure el Superman a dalt de tot de l’edifici, situat a la petita plaça de pedra. Dins del Museu cada noi i noia s’havia preparat una figura per descriure, i tots van estar molt motivats per explicar-nos la seva! Durant les sessions individuals prèvies havien estat treballant aquesta dinàmica de recerca d’informació sobre diferents figures del museu per haver d’exposar-les en front dels seus companys i així reforçar les habilitats comunicatives de cara al públic.

Després vam anar al Bosc de les Fades a fer un aperitiu. Hi heu estat? És un bar ambientat en un bosc, ple de detalls i colors, inclús té una vitrina plena de papallones plenes de llum. També hi havia figures i personatges, rellotges, fulles de tardor i tamborets de fusta. Un ambient ideal per xerrar i jugar amb les cartes d’en Mallol.

Un cop fet l’aperitiu, el Rafa i l’Anna van demanar voluntaris per ajudar a donar regals durant el berenar de Nadal, que ja s’apropa. Molts dels nois van voler col·laborar!

Per dinar vam anar xino-xano fins al Xaloc, un restaurant força cèntric on vam menjar tapes i uns postres boníssims. Allà també vam cantar-li l’aniversari feliç a l’Àlex, que feia pocs dies que havia complert 16 anys. Felicitats Àlex!

sortida 3

Cap a les 17h i amb la panxa ben plena ja ens vam dirigir de nou cap a Plaça Catalunya. Els carrers de Barcelona estaven guarnits de les llums de Nadal i feien molt de goig. També vam passar pel mercat de Santa Llúcia davant de la Catedral, ple de pessebres i figures de Nadal. Finalment vam arribar a Plaça Catalunya, on ens esperaven les famílies. Era hora d’explicar com havia anat el dia.

Aquest tipus de sortides van bé per seguir treballant habilitats pròpies del PdA com per exemple l’autonomia, fixar-se en el semàfor a l’hora de creuar el carrer, passejar per carrers molt transitats, etc. Són sortides que permeten que els nois i noies interactuïn entre ells, treballin la socialització i aprenguin coses noves, però sobretot, que gaudeixin d’un dia diferent!

Gràcies a tots per venir, nois i noies, famílies i acompanyants, us esperem a la propera per seguir sumant experiències!

Respondre