30 jul

GAM sota les estrelles

Autor: Comunicació Categories: General, Notícies
GAM sota les estrelles

Per tancar la temporada abans de l’estiu celebrem el GAM sota les estrelles a l’escola Sant Jordi, a Sant Vicenç dels Horts.

Acompanyats de la nostra psicòloga Clàudia, tractem entre tots la gestió de les emocions amb un infant, jove o adult amb X Fràgil, intercanviant experiències viscudes, identificant les diferents emocions que la Clàudia ens planteja per aprendre a gestionar-les.

unnamed-1

El dia a dia amb un/a X Fràgil és ple d’alts i baixos. Cada família afectada ho coneix i sap del que parlo. L’entorn en el que vivim a diari ens ajuda més o menys a poder gestionar les nostres emocions. Ser un pare o mare fort, format, amb les idees clares és molt important, però germans/es, els propis progenitors, amistats, veïnatge, educadores… juguen un paper important a l’hora de que estiguem emocionalment equilibrats.

En el passat GAM sota les estrelles, no només vaig poder sentir el calor pròpia de l’estació de l’any en la que vivim. També vaig notar l’escalf de les persones que, com jo, tenen vivències gairebé calcades a les meves, i que evidenciaven assentint amb el cap, aclucant els ulls, sospirant…

Gran feina de la Clàudia i bona jornada per a compartir el que som. Amb força. Som X Forts!

Roser Roig, mare associada, membre de la Junta i organitzadora del GAM

Respondre