20 feb

Èxit total de la cinquena Passejada en Roda Petita

Autor: Anna Riera Categories: General, Notícies
Èxit total de la cinquena Passejada en Roda PetitaÉxito total de la quinta Passejada en Roda Petita

La cinquena Passejada en Roda Petita ha estat tot un èxit. Amb més de 300 participants, l’edició ha recollit famílies de La Salle Gràcia i l’Associació Catalana Síndrome X Fràgil i molts amics del barri de Gràcia. 

Les amenaces de pluja no van ser suficient per aturar l’empenta del teixit associatiu i d’entitats del barri. Tot i que les previsions eren desfavorables, el temps va aguantar i el sol va brillar durant moltes estones del matí.

Gràcies al bon dia, molts amics i amigues es van acostar a impulsar el coneixement de la Síndrome i van Rodar pel barri. Seguidament, les activitats organitzades per La Nau Espacial, Xino Xano i Teixint Connexions, juntament amb el circuit muntat per l’Associació de Patinadors de Barcelona, van arrodonir una jornada fantàstica.

Molts van ser els assistents que es van acostar als organitzadors per felicitar la proposta de lleure. Les bones crítiques rebudes per la iniciativa de la Roda Petita, així com les bones paraules dedicades als tallers i jocs, ens motiven per seguir endavant.

Des de l’Associació Catalana Síndrome X Fràgil, volem agrair sincerament la participació de tots els voluntaris, pares, mares, germans, germanes, amics i amigues que es van acostar a ajudar-nos o a participar. També a tots els col·laboradors i patrocinadors que ens van brindar un vermut de primera i la oportunitat de poder repartir il·lusió a tots els participants. L’èxit és fruit del treball col·lectiu, impensable sense tots vosaltres.

Respondre