18 gen

Ja a la venta les entrades per a la Roda Petita

Autor: Comunicació Categories: General, Notícies
Ja a la venta les entrades per a la Roda PetitaYa a la venta las entradas para la Roda PetitaRoda Petita's titckets already available

El 18 de febrer celebrem la tradicional Passejada en Roda Petita. En la seva 5a edició, prometem sorpreses, activitats d’allò més divertides i, sobretot, solidaritat. 

La Passejada en Roda Petita és un clàssic de l’Associació: juntament amb el Col·legi La Salle Gràcia organitzem un matí d’esport i bones intencions. Es tracta d’agafar la bicicleta, els patins, el patinet, l’skate… o simplement venir caminant per fer una volta per Gràcia al costat de la teva gent. Després de la passejada, La Salle obre les seves portes per muntar activitats de tot tipus i un servei de bar per fer un vermut d’allò més complet.

L’Associació de Patinadors de Barcelona guiarà a tots els participants pel barri en un circuit habilitat per la Guàrdia Urbana. A l’arribar de nou al Col·legi, tots els assistents tindran una bossa d’obsequis de la mà dels nostres sponsors i s’iniciaran varies iniciatives. Des d’un circuit per a patinadors fins a un taller de manualitats que ens portaran els amics de Teixint Connexions.

No t’ho pensis més i inscriu-te a: https://www.ticketea.com/entradas-passejada-en-roda-petita-2018/

1 comentari on “ Ja a la venta les entrades per a la Roda Petita ”

  1. […] Més info: http://www.xfragil.cat/2018/01/ja-a-la-venta-les-entrades-per-a-la-roda-petita/ […]

Respondre