05 des

Pertinença al grup i eines socials: el PdA va a Port Aventura

Autor: Anna Riera Categories: General, Notícies
Pertinença al grup i eines socials: el PdA va a Port AventuraPertenecer al grupo y herramientas sociales: el PdA sale a Port AventuraBelonging to a group and social tools: the PdA visits Port Aventura

El dissabte 2 de desembre, el grup del Programa d’Autodeterminació va realitzar una sortida al parc d’atraccions Port Aventura. Era una activitat que motivava molt a la gran majoria de nois i noies i els resultats han estat molt positius.

Fins a 12 dels participants del Programa varen passar un genial dia al Parc. La jornada buscava incentivar el sentiment de pertinença de grup i estimular les eines socials, a més a més d’obrir noves iniciatives d’oci i de participació social.

Durant el dia, tots varen poder disfrutar moltíssim. Atraccions i espectacles van agradar a tothom i els integrants van compartir un dinar fantàstic.

Els educadors valoren molt positivament la iniciativa. Realment es va notar com hi havia una gran il·lusió per fer-la i la interacció entre els nois i noies va ser molt estimulant. En aquest sentit, vàrem veure com els vincles dins del grup són cada vegada més forts i, en general, agrada molt compartir aquest tipus d’experiències junts.

Per part de les famílies, hem rebut missatges que ens animen a continuar amb la nostra tasca; a nivell de felicitat, participació i d’integració, ha estat tot un èxit!

També volem donar les gràcies a la Fundació Port Aventura per posar-nos-ho molt fàcil i ajudar-nos a fer realitat accions com aquesta.

Respondre