05 oct

III Taller per a professionals relacionats amb la Síndrome X Fràgil

Autor: Anna Riera Categories: General, Notícies
III Taller per a professionals relacionats amb la Síndrome X FràgilIII Taller para profesionales relacionados com el Síndrome X FrágilIII Workshop for X Fragile Syndrome related professionals

El dissabte 28 d’octubre, l’Associació organitza un taller per a professionals relacionats amb la X-Fràgil al Teatre de La Salle Gràcia. Les neuropsicòlogues especialitzades en la SXF Katy Garcia i Eugènia Rigau seran les dinamitzadores de la sessió, que començarà a les 10.00 h i finalitzarà a les 14.00 h.

A qui va dedicat aquest taller? A tots aquells professionals que interactuen o poden interactuar amb alguna persona afectada per la Síndrome X-Fràgil. Des de mestres que treballen amb un afectat a classe fins a logopedes, CEDIAPs, centres de treball, centres d’educació especial… Tots els interessats seran benvinguts.

La presència de les dues neuropsicòlogues, unes autèntiques expertes en X-Fràgil, és un reclam potent per assistir a la jornada. Tanmateix, aquí no s’acaba la cosa: la trobada es completarà amb l’experiència d’altres professionals que han treballat amb casos de X-Fràgil i tots podrem compartir els nostres punts de vista.

Participa i ajuda’ns! Si ja has treballat amb un cas de Síndrome X Fràgil, vine i explica’ns com ho has abordat i quines estratègies i materials has utilitzat. En cas de no haver-ho fet mai, acompanya’ns amb ganes i energia, i no t’oblidis dels dubtes que puguis tindre; serà un taller molt dinàmic!  

La inscripció és totalment gratuïta a través de: www.formfy.com/form/5065355. Les places són limitades i el termini d’inscripció venç el dijous 26 d’octubre.

Cartell taller

Respondre