04 jul

Tancament del curs PdA amb un final lúdic

Autor: Anna Riera Categories: General, Notícies
Tancament del curs PdA amb un final lúdicCierre del curso PdA con un final lúdicoPdA's year closing with a playful ending

El dissabte 1 de juliol, l’equip educatiu i els participants del Programa d’Autodeterminació van celebrar el final de curs amb diferents activitats lúdiques. La jornada va portar als nois al Camp Nou per a gaudir del Tour Barça Experience, tot seguit d’un dinar i una fantàstica tarda a la bolera.

Els educadors destaquen la importància d’aquest tipus d’esdeveniments. A més a més de donar per tancat l’any, que tots els participants es trobin ajuda a estimular diferents habilitats socials i un sentiment de pertinença al grup molt interessant.

De la mateixa forma, pares i familiars destaquen la cohesió que hi ha al grup, que cada vegada és més autònom dels seus referents educatius i s’estableix com a unitat independent. Activitats com aquesta ens mostren que a poc a poc aconseguim petits grans èxits a diari que es reflecteixen amb el pas del temps.

Gràcies a tots els familiars, participants i altres persones i entitats que fan possible el Programa d’Autodeterminació. Seguim treballant!

Respondre