fbpx
13 Jun

Juridical workshop for families

Autor: Comunicació Categories: General, News
Taller jurídic per a famíliesTaller jurídico para familiasJuridical workshop for families

Responent a les peticions i necessitats de les famílies de l’Associació, el dijous 6 de juliol s’ha organitzat un taller destinat a resoldre diverses qüestions jurídiques. La trobada, que s’ha realitzat a partir de les 19.00 h a Els Lluïsos de Gràcia, ha comptat amb un recull de professionals del sector i portarà el nom de “Temes Fiscals, Patrimonials i de Previsió Sociopersonal”.

Per aquesta ocasió, hem comptat amb tres grans professionals: l’advocat Andreu Orofino i els experts de MAPFRE Juan Francisco Rodríguez i Ricard Martí.

Durant la xerrada, s’han tractat els següents punts:

  1. Sistemes de Protecció familiar i Previsió a favor de la persona amb discapacitat, Pla de Previsió; cobertures de rendes per invalidesa i dependència, llei del contracte d’assegurança.
  2. Optimització Fiscal i Patrimonial de la Unitat familiar. Bonificacions fiscals, deduccions, i reduccions sobre el patrimoni.
  3. Successions i Donacions, últimes voluntats, planificació de l’herència, serveis fiscals i jurídics documentats.
  4. Patrimoni Protegit. Selecció de necessitats particulars, Planificació del patrimoni mitjançant el sistema de Patrimoni Protegit.

Els assistents han valorat amb un 4,38 sobre 5 el Taller i s’han recollit opinions molt favorables, amb comentaris que ens animen a fer més iniciatives semblants. 

Respondre