fbpx
03 mai

La Fundación Inocente, Inocente, amb la X Fràgil

Autor: Comunicació Categories: General, Notícies
La Fundación Inocente, Inocente, amb la X FràgilLa Fundación Inocente, Inocente, con el X FrágilInocente, Inocente Foundation supports the Association

El projecte d’atenció a les famílies de l’Associació Catalana Síndrome X Fràgil ha estat un dels projectes seleccionats en la convocatòria d’ajuts 2017 de la Fundación Inocente, Inocente. Aquesta és una fundació privada de caràcter assistencial, que té com a objectiu dur a terme activitats dirigides a la infància.

Anualment, cap al mes de desembre, la Fundació promou una gala televisiva a La 1 de TVE, en la qual es recapten diners pel suport econòmic a projectes adreçats a la infància; l’edició d’aquesta convocatòria anava dirigida a cobrir les necessitats bàsiques dels nens amb malalties minoritàries i les seves famílies.

Entre els 77 projectes finançats s’hi troba el programa d’atenció a les famílies amb un fill amb la SXF de l’Associació. Des de l’ACSXF, volem agrair la seva ajuda i consideració, ja que ens permet seguir endavant amb la nostra tasca.

Respondre