fbpx
04 abr

Presentació de la XUEC

Autor: Comunicació Categories: General, Notícies
Presentació de la XUECPresentación de la XUECIntroducing a new model: XUEC

Aquest dilluns 3 d’abril es va presentar la primera xarxa d’unitats d’expertesa clínica (XUEC) a la sala d’actes del Departament de Salut. Entre els ponents que van exposar el funcionament de la xarxa hi havia les Doctores Mercedes Serrano, Cristina Nadal, Teresa Vendrell o Elisabeth Gabau a més a més del Doctor Josep Maria Argimon

La trobada va reunir els diferents responsables dels centres adscrits a la XUEC, que van explicar quins seran els mecanismes d’acció de la xarxa i quins seran els passos futurs d’aquesta línea.

D’altra banda, també han destacat la importància de la crítica constructiva del món associatiu, que ha d’enfocar-ser cap a una millora constant dels serveis que s’ofereixen. 

El nou model presentat impulsa una atenció multidisciplinària i integrada, articulada a través d’un pla d’atenció que inclou l’estratègia terapèutica i de seguiment del pacient, dins un entorn professional i fiable. Alguns dels pilars fonamentals de la iniciativa són l’experiència i l’alt nivell de coneixements, que asseguren un servei de qualitat. 

XUEC

1 comentari on “ Presentació de la XUEC ”

  1. Jorge ruz %d %B 28UTC %Y a les %H:%M 02

    Hola me gustaría saber lo que es esto de unidad de referencia síndrome xfragil . Si nos aconsejais que se visite nuestro hijo en ese centro etc. Gracias mi número es 639377405

Respondre