fbpx
25 abr

Concert Solidari amb PorFinViernes

Autor: Comunicació Categories: General, Notícies
Concert Solidari amb PorFinViernesConcierto solidario con PorFinViernesCharity concert with PorFinViernes

El dijous 18 de maig, el grup de versions PorFinViernes ofereix un gran concert solidari a la Sala Luz de Gas. A partir de les 21.00h, tothom està convidat a passar un fantàstic vespre per una molt bona causa, ja que tota la recaptació de les entrades anirà destinada a entitats i associacions sense ànim de lucre com l’Associació Catalana Síndrome X Fràgil.

PorFinViernes es caracteritza per organitzar un espectacle divertit i desenfadat, amb versions per tots els gustos i música que convida a la festa. No obstant, si voleu col·laborar amb nosaltes i no podeu assistir-hi, podeu comprar l’entrada per a la fila 0.

No us ho penseu més i veniu sense complexes a divertir-vos.

Compra aquí tus entradas

ticketea

Respondre