02 mar

El Dia Mundial de les Malalties Minoritàries deixa un missatge optimista

Autor: Comunicació Categories: General, Notícies
El Dia Mundial de les Malalties Minoritàries deixa un missatge optimistaEl Día Mundial de las Enfermedades Raras deja un mensaje optimistaThe Rare Diseases' Day sends an optimistic message

La jornada del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries celebrada a l’hospital Sant Joan de Déu va deixar un missatge de futur optimista. Els professionals de la investigació coincideixen en el potencial dels nous projectes, que, tot i això, encara es troben en una fase inicial.

Tal com estava previst, la diada va donar veu a una gran varietat de professionals del camp mèdic que van expressar el sentiment d’alegria pels avançaments en els camps polític i sanitari.

Una de les principals novetats que es varen explicar va ser la intenció d’ampliar la Xarxa d’Expertesa de centres especialitzats, una gran notícia que segueix la línia d’apostar per la investigació de qualitat.

Segons molts participants, la trobada va ser molt enriquidora; tant en l’àmbit del coneixement com a escala personal. Els testimonis van ser molt interessant i les experiències expressades, colpidores.

Finalment, la festa va concloure amb l’emocionant actuació del grup ‘In Crescendo’, guanyador de l’última edició del programa musical ‘Oh Happy Day‘. “Va agradar moltíssim a tothom”, comenten alguns dels participants.

Respondre