20 feb

Èxit de convocatòria de la Passejada en Roda Petita

Autor: Comunicació Categories: General, Notícies
Èxit de convocatòria de la Passejada en Roda PetitaÉxito de convocatoria de la Passejada en Roda PetitaThe fourth edition of 'La Passejada en Roda Petita' was a truly success

El matí d’aquest diumenge 19 de febrer, més de 200 persones van inundar els carrers de la Vila de Gràcia per donar a conèixer la Síndrome X Fràgil. El Col·legi La Salle Gràcia i l’Associació Catalana Síndrome X Fràgil (ACSXF) van organitzar la quarta Passejada en Roda Petita, un acte ja assentat al  barri de Gràcia que ha registrat la seva millor xifra de participació.

La Passejada va tornar a ser un dia reivindicatiu, però sense oblidar el seu caràcter esportiu, lúdic i familiar; l’Associació de Patinadors de Barcelona va estar al capdavant del recorregut, del qual els veïns de Gràcia han explicat que ha estat el més multitudinari fins a la data. En finalitzar la Passejada, l’organització Teixint Connexions va muntar un taller de titelles mentre La Salle va preparar un fantàstic taller de ‘pintacares’ per les més petites.

Des de l’Associació, es destaca el rotund èxit dins del marc de la sensibilització de la Síndrome, una malaltia minoritària que provoca afectacions com el dèficit de la capacitat intel·lectual. A més a més, els educadors socials de l’ACSXF asseguren estar sorpresos positivament pel servei de bar organitzat amb nois afectats: “Sabíem que és molt important que tinguin responsabilitats, però ha estat increïble veure el seu nivell d’implicació, motivació i autorealització”

Respondre