fbpx
14 set

Tota la informació del IV Congrés Internacional Síndrome X Fràgil

x
Autor: Admin2 Categories: General
Tota la informació del IV Congrés Internacional Síndrome X FràgilToda la información del IV Congreso Internacional Síndrome X FrágilNext IV Congreso Internacional Síndrome X Frágil

Tenim el plaer de presentar-vos el IV Congrés Internacional de la Síndrome X Fràgil, en el marc de les celebracions del 20è aniversari de l’Associació Catalana SXF. Volem donar a conèixer als professionals i a les famílies, d’una banda, l’actualització dels coneixements i les teràpies per abordar la SXF, així com les línies d’investigació que s’estan duent a terme amb la premutació de la SXF. D’altra banda, mostrar des d’alguns testimonis vivencials com incideix en la vida quotidiana ser protagonista d’alguna de les diferents situacions generades per la SXF.

OBJECTIUS
– Conèixer la situació actual en relació a la Síndrome X Fràgil i a la Síndrome de Tremolor i Atàxia associat al SXF (FXTAS), de la mà dels millors experts a nivell mundial.
– Difondre i conscienciar de la importància d’un ràpid diagnòstic per poder aplicar de forma oportuna la terapèutica adequada a afectats/des per la Síndrome o la premutació amb simptomatologia FXTAS.

A QUI VA DIRIGIT
Aquest congrés multidisciplinari està dirigit a familias, professionals de la salut, docents i alumnes de Ciències de la Salut, aixi com a totes les persones interessades en la Síndrome X Fràgil. És lliurarà Certificat d’Assistència.

DATES
Dissabte, 10 d’octubre, de 9 a 19 hores.
Diumenge, 11 d’octubre, de 10 a 14 hores.

LLOC DE CELEBRACIÓ
TecnoCampus– Escola Superior de Ciències de la Salut. Centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra. Av. Ernest Lluch, 32. 08303 Mataró (Barcelona)

Com arribar (veure a Google Maps)


INSCRIPCIONS

Les inscripcions es poden tramitar en línia en el botó inferior d’aquesta pàgina.
La quota d’inscripció és de 36 € per persona i inclou cafè, dinar del dissabte i cafè de diumenge. També hi haurà menú infantil. Per als que necessitin reservar allotjament, poden fer-ho mitjançant Marina Sun Travel. Contactar amb la Srta. Arantxa al 658949716 (només tardes) o mitjançant el correu central@marinasun.com .
D’altra banda, s’ofereix servei de ludoteca per als nens/es SXF i els seus germans/es, perquè els pares i mares puguin assistir a totes les conferències.

boton programa pdf cat Boton-evento-xfragil cat

Email de contacte: info@xfragil.cat

organitza_congres-x-fragil-cat

Comentaris tancats.