02 mai

Taller de conducta

Autor: Admin2 Categories: General
Taller de conductaTaller de conductaConduct workwhop

És evident que a ningú li donen un manual quan neix el seu fill/a, per  ensenyar-li i explicar-li com reaccionar davant les adversitats per les quals et vas trobant al llarg de la teva vida com a mare o pare d’una criatura.

Molt menys idea tens quan les adversitats amb les quals et trobes  es multipliquen pel fet que el teu fill té la Síndrome X Fràgil i és per això, que és molt util acudir a un terapeuta, especialista, psicòleg o qualsevol altre professional que et pugui donar unes pautes a seguir amb aquests nens/as.

En l’ Associació Catalana Síndrome X Fràgil tenim la gran sort de contar amb dues persones excel.lents que ens ofereixen aquest servei a les famílies de la associació.

És per això que el passat dissabte 24 d’abril es va fer un “Taller de Conducta”, dirigit per aquestes dues meravelloses professionals que són la Katy Garcia i l ́Eugènia Rigau (Neuropsicologues) i molt al dia de la nostre síndrome.

Només dir, que tant va ser el interes de les famílies, que en tota la jornada del matí del dissabte,  no va haver temps per a desenvolupar totes els dubtes i curiositats que allí van sortir i es va emplaçar per a convocar un segon taller en dates pròximes.

Sense dubte,  el taller va ser tot un èxit, amb una expectació i un bon rollito el qual es respirava,  que ningú volia acabar i finalment els responsables del centre “Casa Elizalde”,  ens van convidar molt amablement a donar per conclòs el primer Taller de Conducta de la ACSXF.

Arturo Romero

3 Comentaris on “ Taller de conducta ”

 1. Mercè Bellavista %d %B 09UTC %Y a les %H:%M 11

  El taller de nuevo ( continuación ) nos falto tiempo…. el próximo dia 3 de Julio

 2. Mercè Bellavista %d %B 08UTC %Y a les %H:%M 10

  GRACIES a totes les families per venir i participar. Ja podem anar buscant un altre dia a petició de molts, ja que diuen que es va fer curt de temps.
  Gracies a la Katy , a l’Eugenia i a L’Eduardo per dedicar-nos un dissabte al mati i ademes son uns professionals que es nota que disfruten amb nosaltres.
  Fins aviat, ja busquem data per el proper

 3. narcis %d %B 03UTC %Y a les %H:%M 10

  No vam poder assitir a aquesta primera edició … esperem la convocatòria de la segona per no perdre’ns-ho.

Respondre